GoXenon.nl | Bedrijfsinformatie

GoXenon is sinds 2004 actief op het gebied van voertuig verlichting, we waren één van de eerste leveranciers van after-market xenon verlichting. Inmiddels is het er het één en andere veranderd, zo leveren we niet alleen xenon kits voor het ombouwen van halogeen- naar xenon verlichting maar ook losse lampen, verschillende LED producten en accessoires. Op deze manier bieden wij een ruim aanbod in verlichtingsoplossingen waardoor na montage het voertuig niet alleen beter oogt maar ook bijdraagt aan een actieve verkeersveiligheid.

Zien en gezien worden zijn waardevolle pijlers in het hedendaagse drukke verkeer.!

Kwaliteit, service en betaalbaar

Bij GoXenon.nl streven we naar het aanbieden van kwaliteitsproducten en hoge service tegen een betaalbare prijs. In onze webshop vind u alle producten terug die wij uit eigen voorraad in de meeste gevallen direct kunnen leveren. Communicatie met onze klanten hebben we hoog in het vaandel staan, zo wordt u continue met een statusupdate op de hoogte gehouden wanneer u een product heeft besteld. Voorafgaand aan dit proces kunt u uitgebreide productinformatie in onze webshop vinden.

Door onze jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor zowel technische- als andere productgerelateerde vragen. Ondertussen blijven wij werken aan het delen van onze kennis middels een kennisbank, veel voorkomende vragen, oplossing voor problemen en inbouwtips kunt u hierin eenvoudig terugvinden.

GoXenon reageert snel op vragen via e-mail. U kunt van ons op werkdagen binnen 24 uur een inhoudelijke reactie verwachten.

U kunt uw vraag stellen via ons e-mailadres. Stuur een e-mail naar GoXenon

Neem eens een kijkje in onze webshop, voor vragen en opmerkingen staan wij altijd open!

Algemene bedrijfsinformatie GoXenon.nl

Adres kantoor

GoXenon.nl
Groot-Zuidveld 22
4271CC Dussen

ING

IBAN/SEPA nummer : NL25 INGB 0007 4578 03
BICnummer : INGBNL2A

KvK- & BTW nr.

KvKnummer : 18074687
BTWnummer : NL189308382B01