Philips D1S Xenon lamp

Snel overzicht

Philips D1S lamp 85407


• Omvang; 1x Philips D1S xenon lamp,
• Type nummer: 85407, 85410, 85402
• T.b.v. vervanging af-fabriek D1Sxenon lamp,
• 18mnd garantie.


Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 159,50

Aanbiedingsprijs: € 79,95

Meer afbeeldingen

Details

De enige echte originele Philips D1S xenon lamp voor die mensen die graag originele producten gebruiken maar nog steeds hun portemonnee te vriend willen houden. In vergelijking tot de prijzen die uw dealer vraagt voor een Philips xenon lamp doen wij een een hele goede aanbieding!

Deze Philips D1S xenonlamp met geïntegreerde starter heeft de beste lichtopbrengst en het mooiste lichtbeeld wat er met originele xenon verlichting te behalen valt en wordt geleverd met 18 maanden volledige garantie.

De Philips D1S xenon lamp kan alleen worden gebruikt in voertuigen die af-fabriek zijn voorzien van D1S xenon verlichting in combinatie met een bolle lens (‘prismalens’ of ook wel ‘katteoog genoemd). De tegenhanger hiervan is de koplamp met een ‘open reflector’, hierbij dient een D2R lamp te worden gebruikt.

Om kleurverschil te voorkomen is het raadzaam om beide xenon lampen tegelijk te vervangen. Indien u één lamp vervangt kan er kleurverschil tussen de ‘oude’ en nieuwe lamp ontstaan, dit komt de uitstraling niet ten goede.

  1. Citroen C8 Beoordeling door van Voorden
    Product waardering

    Originele Philips lampen voor een veel betere prijs dan bij mijn Citroen garage, snelle levering, kortom zeer tevreden (Geplaatst op 22-08-13)


Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Philips D1S Xenon lamp

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waardering