LED Mistlicht

LED mistlicht

De lampen van het mistlicht worden bij moderne auto's ook vaak gebruikt als bochten en/of bermverlichting en laat nu net deze lampen totaal niet matchen met de mooie design koplampen vaak voorzien van xenon- en LED stadsverlichting. Dit was een vaak gehoorde en gelezen klacht waarna we op zoek zijn gegaan naar een passende oplossing die ook werkt met het CAN-bus systeem van de auto.

50w CREE LED lampen

Nieuw in ons assortiment zijn de 50watt LED lampen voorzien van topkwaliteit CREE LED's, deze CREE LED's zijn van een veel betere kwaliteit dan de EpiStar LED's ook in omloop zijn. Met deze lampen kunt u redelijk eenvoudig de bestaande halogeen lampen vervangen, zelfs de bestaande dimmende functie blijft behouden. De dimmende functie kun je goed zien doordat de lamp van minder fel naar fel gaat en weer terug bij het in- en uitschakelen van de bochtenverlichting. Dit geeft een heel mooi en chique effect. Met de optionele CAN-bus weerstanden voorkomt u problemen met de boordcomputer.

Inbouw voorbeeld

Het inbouwen van de LED lampen en weerstand is met een klein beetje handigheid prima te doen. Om je een beeld te geven hoe een dergelijk inbouw eruit ziet hebben we op onze kennisbank een artikel geplaatst, zie hiervoor onderstaande link;

--> Lees het artikel in onze kennisbank voor de inbouw handleiding <--

4 Item(s)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 Item(s)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren