Philips D2R Xenon lamp

Snel overzicht

Philips D2R lamp 85126


• Omvang; 1x Philips D2R xenon lamp,
• Type nummer: 85126
• T.b.v. vervanging af-fabriek D2R xenon lamp,
• 18mnd garantie.


Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 115,00

Aanbiedingsprijs: € 59,95

Meer afbeeldingen

Details

De enige echte originele Philips D2R xenon lamp voor die mensen die graag originele producten gebruiken maar nog steeds hun portemonnee te vriend willen houden. In vergelijking tot de prijzen die uw dealer vraagt voor een Philips xenon lamp doen wij een een hele goede aanbieding!

Deze Philips D2R xenonlamp heeft de beste lichtopbrengst en het mooiste lichtbeeld wat er met originele xenon verlichting te behalen valt en wordt geleverd met 18 maanden volledige garantie.

De Philips D2R xenon lamp kan alleen worden gebruikt in voertuigen die af-fabriek zijn voorzien van D2R xenon verlichting in combinatie met een zogenaamde 'open reflector' koplamp. De tegenhanger hiervan is de koplamp met een bolle lens ('prismalens' of ook wel 'katteoog' genoemd), hierbij dient een D2S lamp te worden gebruikt.

Om kleurverschil te voorkomen is het raadzaam om beide xenon lampen tegelijk te vervangen. Indien u één lamp vervangt kan er kleurverschil tussen de ‘oude’ en nieuwe lamp ontstaan, dit komt de uitstraling niet ten goede.

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Philips D2R Xenon lamp

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waardering