ProXenon CANbus 2.0 kit

Topkwaliteit

Met een ProXenon CANbus Xenon kit van GoXenon.nl kiest u voor topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Door de geavanceerde CANbus functie werkt de kit feilloos samen met de bestaande electronica en hoeft u niet bang te zijn voor vervelende storingen zoals knipperende lampen, foutmelding op uw boordcomputer, doorgebrande ruitenwissermotor, etc. De kwaliteit en afwerking van de kit zult u zelf ervaren wanneer u onze xenon kit ontvangt, met de 24maanden garantie wordt dit nog eens extra onderstreept.

Slimline ballast

De kit kenmerkt zich door de kleine slimline CANbus ballast modules die zich eenvoudig weg laten werken. Met bijgeleverde beugel kunt u de ballast modules op tal van plaatsen monteren, indien u vragen heeft over het inbouwen van de verlichting kunt u altijd contact met ons opnemen.

Heb ik een CANbus xenon kit nodig?

Grof gezegd zijn auto's vanaf 2005 voorzien van het CANbus systeem waardoor u ook de ProXenon CANbus xenon kit nodig heeft. Als u nog twijfelt over de toepassing van CANbus in uw voertuig dan kunt u dit eenvoudig achterhalen door de connector op de bestaande halogeenlamp los te maken > het voertuig te starten > de dimlichten in te schakelen. Krijgt u geen melding van een defecte lamp op uw boordcomputer dan heeft u geen CANbus xenon kit nodig en is onze ProXenon kit de perfecte xenon kit.

Welke fitting heb ik nodig?

Indien u niet weet of u bijvoorbeeld een H7 of H1 xenon kit moet bestellen raadpleeg dan onderstaande fittingzoeker of neem voor advies contact met ons op.

-->Ga direct naar de fitting zoeker <--

7 Item(s)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

7 Item(s)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren