ProXenon kit

Topkwaliteit

Met een ProXenon Xenon kit van GoXenon.nl kiest u voor topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Indien uw auto niet is voorzien van een CANbus systeem maar u niet wilt inleveren op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de xenon kit dan zit u met onze standaard xenon kit helemaal goed. U hoeft niet bang te zijn voor knipperende lampen, doorgebrande ruitenwissermotor of verblindend lichtbeeld wat u met budget xenon kits heeft. Met 24maanden garantie bent u verzekerd van een topkwaliteit verlichting waarmee u jaren vooruit kunt.

Slimline ballast

De kit kenmerkt zich door de kleine slimline ballast modules die zich eenvoudig weg laten werken. Met bijgeleverde beugel kunt u de ballast modules op tal van plaatsen monteren, indien u vragen heeft over het inbouwen van de verlichting kunt u altijd contact met ons opnemen.

Heb ik een CANbus xenon kit nodig?

Grof gezegd zijn auto's vanaf 2005 voorzien van het CANbus systeem waardoor u ook een CANbus proof xenon kit nodig heeft [zie onze ProXenon CANbus xenon kit]. Als u nog twijfelt over de toepassing van CANbus in uw voertuig dan kunt u dit eenvoudig achterhalen door de connector op de bestaande halogeenlamp los te maken > het voertuig te starten > de dimlichten in te schakelen. Krijgt u geen melding van een defecte lamp op uw boordcomputer dan heeft u geen CANbus xenon kit nodig en is de ProXenon kit de perfecte xenon kit.

Welke fitting heb ik nodig?

Indien u niet weet of u bijvoorbeeld een H7 of H1 xenon kit moet bestellen raadpleeg dan onderstaande fittingzoeker of neem voor advies contact met ons op.

-->Ga direct naar de fitting zoeker <--

5 Item(s)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

5 Item(s)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren